RihannaNews
Újdonságok,extrák,hírek

Elrontották Rihanna új tetkóját!

A barbadosi énekesnő igazi tetoválás-fanatikus: testét 15 különböző varrás díszíti. Tarkóján csillagok tömkelege, hóna alatt pisztoly, csípőjén szanszkrit felirat, ujján a híres „shhhh”… Most egy újabb műremekkel gazdagodott a gyűjtemény: az énekesnő nyakára tetováltatta a „rebelle fleur” feliratot.Franciául van, és annyit tesz, „lázadó virág”, jobban mondva inkább „virág lázadó”, merthogy franciául helyesen a felirat úgy nézne ki: fleur rebelle.

rihannatetko.jpgAz énekesnőt az zavarhatta meg, hogy angolul a kifejezés egész hasonló, (rebel flower). Szerencsétlenségére a szórendi különbség másnak sem tűnt fel környezetében, pasija, Matt Kemp sem figyelmeztette, pedig vele együtt nézték ki a betűtípust.

Ha más nem is, az vigasztalhatja Rihannát, hogy nem ő az egyetlen sztár, aki nyelvtani hibát vésetett bőrébe...

 

 

 

 

 

 Rihanna ezúttal túl sokat mutatott!

Az énekesnők között akadnak páran, akik szinte bármit hajlandóak megtenni azért, hogy minél gyorsabban a figyelem középpontjába kerüljenek. 

  A 22 éves barbadosi énekesnő a napokban az Egyesült Államokban lépett fel, ahol sikerült megdöbbentenie rajongóit.

aarr.jpgA Grammy-díjas díva latexöltözete ugyanis meglehetősen szellősre sikeredett, sőt, mi több, tulajdonképpen szinte semmit sem bízott a fantáziára...mármint ami Rihanna fenekét illeti.

Az R&B műfajának ifjú üdvöskéje 2010 áprilisában indult The Last Girl on Earth elnevezésű világkörüli turnéjára, melynek során a hiányos kosztümök mellett sikerült egy fájdalmas színpadi eséssel is megajándékozni a nézőket.

 A díszlet is kicsit megváltozott, a színpadon ugyanis a híres rózsaszín tankot ezúttal egy gigantikus gépfegyverre cserélte, amelynek csövét természetesen - nem kevés szexuális tartalommal - jelentőségteljesen meg is lovagolta éneklés közben.

Ám hiába minden erőlködés, Rihanna koncertjeire sem valami nagy az érdeklődés, emiatt több fellépését - köztük a phoenixit, a dallasit és a georgiait - is le kellett mondania...

 

A nap vicce

 

Hírek

  • Rihanna a második divatistennő
    2010-04-19 20:37:48

    Rihanna büszke lehet magára, ugyanis 2. helyezést ért el a divat dobogóján. A Glamour által rendezett felmérésen 14 ezer ember szavazata számított. Ririt Cheryl Cole pipálta le, de sajnos mindketten bejutottak a legrosszabbul választott ruha kategóriába is. Hiába, senki sem tökéletes.

    rihannakeeep.jpg

  • Latexben feszített
    2010-04-19 20:30:44

    Az American- Idol fellépésen bizony kitett magért a barabadosi szépség. Tetőtől-talpig latexbe varázsolta magát. Bár az még rejtély, hogy hogyan...ugyanis fehérneműt sem viselt a szűk viselete alatt, és az már csak hab a tortán, hogy sehol egy gomb, vagy cipzár...latex.jpg

  • Soha nem látott Rihanna képek!
    2010-04-19 20:23:07

    Az akkor alig 17 éves Rihanna először látogatott el az USA- ba. Bizony, ekkor kötötte meg első nagy bizniszét Jay-zel. Egyébként a képek nemrég láttak napvilágot a Twitteren, Evan Rogers, egykori felfedezője által.ririi.jpgriri.jpg

Szavazás

Téged melyik albuma fogott meg?
Rated R
Music of the Sun
Good Girl Gone Bad
A Girl Like Me
Asztali nézet