RihannaNews
Újdonságok,extrák,hírek

Majdnem botrányba fulladt Rihanna New York-i koncertje! Sokan megbotránkoztak az énekesnő eladásmódján. A Madison Square Garden elegáns közönsége döbbenten figyelte, ahogy Rihanna erőteljesen szexuális műsort ad elő!!!! Nem meglepő hát, hogy a taps nagy része elmaradt az erotikus előadás végén.

rihanna

Rihanna köztudottan nem fogja vissza magát a videoklipjeiben, színpadi szerepléseinél, és gyakran meglehetősen erotikus jellegű az előadása, most azonban túllőtt a célon.

 A barbadosi énekesnő a koncertjein rendre lázba hozza a közönséget a merész viselkedésével, de a legutóbbi fellépésén nem aratott úl nagy sikert.

A sztár a New York-i Madison Square Gardenben énekelt, ám a nézőtéren nem az általában megszokott tini rajongók, hanem jómódú, visszafogott középkorú emberek ültek. Rihanna ennek ellenére a szokásos műsort adta elő. A mikrofonjával például úgy bánt, mintha egy vibrátor lenne, szexisen vonaglott a pódiumon, és olyan ruhát viselt, ami szinte mindent megmutat belőle.

A hírek szerint a nézők többnyire döbbent csendben figyelték a műsort, és szinte megállt a levegő, amikor valamilyen zavarba ejtő jelenetet láttak. Az egykor visszafogott és szerény sztár tehát mostanában alaposan megváltozott, és drogpartikról, átmulatott éjszakákról, valamint botrányos koncertekről hallunk mostanában vele kapcsolatban. Kérdés, hogy a rajongók mennyire szeretik az új imázst, a jelek szerint ez nem mindenkinek tetszik.

 

https://www.youtube.com/user/RihannaVEVO#p/u/0/Oe4Ic7fHWf8

Egy erotikus RIHANNA klip!

  

  

Valóra vált Rihanna egyik legnagyobb álma: a Grammy-díjas énekesnő hamarosan egy akciófilmben csillogtathatja meg színészi tehetségét.

A 22 éves barbadosi sztár a Battleship című, a torpedó nevű társasjáték ihlette akciófilmben kapott szerepet.

anigif01.gif

A filmben szerepel továbbá Taylor Kitsch és Alexander Skarsgård is, ők egy testvérpárt alakítanak majd, akik a bolygó túléléséért földönkívüli erőkkel folytatott háborút vezetnek majd - számolt be róla az E! News. Rihanna szerepéről egyelőre nincsen közelebbi információ.

Az énekesnő korábban bevallotta, minden álma a pop világa után a filmiparba is betörni. "A filmezés egy olyan dolog, amiben nagyon-nagyon szeretnék beszállni a közeljövőben" - nyilatkozta az énekesnő múlt hónapban, hozzátéve, érzése szerint egy komikus szerepben állná meg legjobban a helyét, mert bár kevesen tudják róla, de a való életben is egy igazi mókamester.

 

 

 

 

 

Kiverte a biztosítékot Rihanna & Eminem közös klipje! Csekkold le:

https://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U&feature=av2e

Rihanna és Eminem a kapcsolaton belüli erőszakról énekel. Ez azért keltett nagy felháborodást már az elején, mivel, mint tudjuk nem is olyan régen az énekesnő a saját bőrén tapasztalhatta az ütéseket...

- Rihanna csak elmeséli a történetet, de nem mond ítéletet. Így aztán bármennyire is nem szeretné az erőszakot népszerűsíteni, mégis azt teszi - nyilatkozta a National Organization for Women elnöke, Terry ONeill.

rihanna_eminem_uj.jpg

 

 

Eminem nagyija összehozná Ririt unokájával  

A rappernek régóta bejön az énekesnő, aki egyik számában és klipjében is feltűnik, nagymamája szerint pedig igazán jól össze is illenének. Betty Kresint a nagyit,kérdezték meg a témáról, ő pedig lelkesen áradozott róla, milyennek látja unokáját: "Abszolút értem, mit láthatnak benne a lányok, akár Rihanna is. Annyira sármos, gyönyörű, kék szemei vannak, és az a csodás, vonzó mosolya...!" A nagyi arra is kitért, hogy szerint jó pár lenne a felekből, de szerinte azért nem kéne ezt elsietni: "Rihanna igazán illene Marshallhoz, de neki most arra van szüksége, hogy élvezze kicsit az életet, és ne kösse le magát semmiféle párkapcsolattal".

 

 emi.jpg emi_rihanna.jpg

Az énekesnő jelenleg egy Matt Kemp nevű baseballjátékossal él együtt, úgyhogy Eminem egyelőre kénytelen lesz az élet egyéb élvezeteire összpontosítani, de tény, hogy a közös szám kapcsán közel kerültek egymáshoz. Az énekesnő - akit korábbi pasija, Chris Brown emlékezetesen botrányos helyzetbe keverte 2009 februárjában - elismerte, igazán mélyen megérintette Eminem szövege a családon belüli erőszakról: "Ez egy olyan téma, amit mindketten megtapasztaltunk más-más oldalról, az asztal két másik végéről...Tudtam, hogy ha küld nekem egy számot, annak oka van, nem csak annyi, hogy hoppá, ő is ilyen kapcsolatban élt, úgyhogy ő kell nekünk. A szöveg annyira mély, annyira gyönyörű és átütő, olyasmi, amit mélyen átéreztem"

 

Hírek

  • Rihanna a második divatistennő
    2010-04-19 20:37:48

    Rihanna büszke lehet magára, ugyanis 2. helyezést ért el a divat dobogóján. A Glamour által rendezett felmérésen 14 ezer ember szavazata számított. Ririt Cheryl Cole pipálta le, de sajnos mindketten bejutottak a legrosszabbul választott ruha kategóriába is. Hiába, senki sem tökéletes.

    rihannakeeep.jpg

  • Latexben feszített
    2010-04-19 20:30:44

    Az American- Idol fellépésen bizony kitett magért a barabadosi szépség. Tetőtől-talpig latexbe varázsolta magát. Bár az még rejtély, hogy hogyan...ugyanis fehérneműt sem viselt a szűk viselete alatt, és az már csak hab a tortán, hogy sehol egy gomb, vagy cipzár...latex.jpg

  • Soha nem látott Rihanna képek!
    2010-04-19 20:23:07

    Az akkor alig 17 éves Rihanna először látogatott el az USA- ba. Bizony, ekkor kötötte meg első nagy bizniszét Jay-zel. Egyébként a képek nemrég láttak napvilágot a Twitteren, Evan Rogers, egykori felfedezője által.ririi.jpgriri.jpg

Szavazás

Téged melyik albuma fogott meg?
Rated R
Music of the Sun
Good Girl Gone Bad
A Girl Like Me
Asztali nézet